fodboldtøj med navn Puskas-prisen gives til den mandlige

fodboldtøj med navn Puskas-prisen gives til den mandlige eller kvindelige spiller, der bedømmes til at have scoret det smukkeste eller mest æstetisk tiltalende mål i løbet af kalenderåret i enhver division, turnering eller liga.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Prisen blev indviet i oktober 2009, hvor Cristiano Ronaldos ikoniske 40-yard-angreb mod Porto for Manchester United i Champions League vandt den første hæder.

At bedømme skønheden i et mål er subjektivt, men Puskas-prisen tildeles det mest visuelt betydningsfulde mål. Det tildeles ikke til et mål scoret gennem et lykketræf, gennem en fejltagelse eller gennem en afbøjning – målet burde have været ment af spilleren.

Et panel af udvalgte FIFA og eksterne eksperter udvælger de første 10 nominerede.

Offentligheden stemmer derefter på deres favoritmål på FIFA’s officielle hjemmeside. De tre bedste mål, der har opnået flest stemmer, vil blive præsenteret for et panel af FIFA Legends, og de beslutter vinderen af Puskas-prisen, der skal offentliggøres ved FIFAs The Best Awards-ceremoni i september.

Dette års nominerede inkluderer strejker fra Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic og Billie Simpson, og vinderen skal offentliggøres ved ceremonien den 23. september i Milano.

Hvem er Puskas-prisen opkaldt efter?
Puskas-prisen hylder den legendariske tidligere Real Madrid-angriber og ungarske landsholdsspiller Ferenc Puskas, der anses for at være en af de bedste spillere gennem tiderne.

Puskas var et integreret medlem af hans Blancos-hold i 1950’erne og 1960’erne, såvel juventus tøj til børn som det ungarske landshold. Opfattet som en af de mest ikoniske angribere i europæisk fodbold i sin generation og senere, lavede han en daværende verdensrekord på 84 mål i 85 landskampe for Ungarn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *