billigt fodboldtøj Ideelt set ville Liverpool også forlænge Klopps aftale denne sommer

billigt fodboldtøj Ideelt set ville Liverpool også forlænge Klopps aftale denne sommer. Tyskeren har kontrakt til 2022, og han skulle kun sige ordet for at få forlængelse. Så meget som Liverpools succes er en fælles indsats, er der en påskønnelse fra Fenway Sports Group, klubbens ejere, at uden den 51-årige ved roret, ville deres kollegiale indsats være forgæves. Værdien af en stærk, åben leder, der er i stand til at styre relationer, som Klopp gør, kan ikke undervurderes.

Klopps forhold til FSG er stærkere end nogensinde. Han er særligt tæt på Mike Gordon, præsidenten, og holdt lange samtaler med John W Henry, hovedejeren, og Tom Werner, formanden, i Madrid. Han har tidligere antydet, at han måske ser ud til at tage en pause fra fodbolden, når han forlader Liverpool, men FSG håber, at han vil være med og guide deres klub i mange år fremover. Ganske vist er han glad og afklaret for tiden.

Afgjort er også klubbens setup uden for banen. Kommercielt gør de røde store fremskridt – i februar noterede de et verdensrekord nettooverskud på £106 millioner ($135 millioner), med klubbens omsætning op til £455 millioner ($578 millioner). Dens anslåede værdi, ifølge Forbes, er £1,7 milliarder ($2,2 milliarder).

Disse tal vil kun stige i de kommende år. Liverpool vil tjene tæt på £100m ($127m) på deres Champions League-bedrifter i denne sæson og håber på at underskrive den mest lukrative dragtaftale i deres historie i tide til sæsonen 2020-21, højst sandsynligt med Nike, de amerikanske giganter. Ikke overraskende er mærker desperate efter at blive forbundet.

Yderligere udvidelse af Anfield er fortsat på dagsordenen. Liverpool har indtil september til at fortsætte med eksisterende planer om at tilføje 5.000 sæt til Anfield Road-tribunen, men rapporter i denne uge tyder på, at de kunne forfølge et større projekt, der kunne hæve stadionets kapacitet til over 60.000. FSG ved selvfølgelig godt, at de ville være i stand til at udfylde det 10 gange, sådan er efterspørgslen.

Ja, det er spændende tider på Merseyside, med flytningen til et nyt træningskompleks på 50 mio. Det vil samle førsteholdet og akademiet på ét sted og skabe, med Klopps ord, “fodboldhovedkvarteret i Merseyside.”

Forhåbningerne er store for den næste generation af unge stjerner. Rhian Brewster og Ki-Jana Hoever, henholdsvis 19 og 17, er allerede en del af førsteholdsopsætningen, mens Barry Lewtas’ under-18-hold vandt klubbens første FA Youth Cup i 12 år i april og slog City i finalen.

Liverpool skal også drage fordel af en forbedret lånestrategi, som har gjort det muligt for yngre spillere at samle erfaring og skabe værdi ved at optræde andre steder. Folk som Harry Wilson, Ryan Kent, Marko Grujic, Herbie Kane og Taiwo Awoniyi har sat sig selv i rammen for store træk denne sommer, uanset om de er udlånt eller permanent. Liverpool vil, hvis det bliver nødvendigt, være i stand til at rejse betydelige transfermidler på den måde.

Det forventes ikke at blive en kæmpe sommer med udgifter. Mere end £170m ($216m) blev begået sidste sommer, men ordet denne gang er, at det vil handle om at finjustere mere end noget andet. Der vil for eksempel være behov for en back-up back, og sandsynligvis også en målmand. I en ideel verden ville Klopp også tilføje en ung, hurtig, multifunktionel fremadspiller. Hvis Liverpool manglede noget i denne sæson, var det en ekstra game-changer fra bænken.

Den gode nyhed er, at klubbens rekrutteringshold, ledet af sportsdirektør Michael Edwards, fortsætter med at levere. De rødes transferrekord i de seneste år er så god som nogen.

Anfield er nu en destination for spillere, snarere end et stop-off point. Fra at bekymre sig om nøglemænd, der forlader, kan Liverpool nu tiltrække hvem som helst. De har ikke brug for meget af et salgsargument i disse dage.

Det er, hvad Klopp og Co. har skabt. Nu er udfordringen at tage det næste skridt, chelsea fodboldtrøje at gøre det til noget, der vil vare. Grænseløse grænser, faktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *