fodboldtrøjer med navn Da Jose Mourinho indrømmede

fodboldtrøjer med navn Da Jose Mourinho indrømmede, at han forventede, at Manchester United ville have gennemført flere signinger på tidspunktet for klubbens pre-season-turné i USA, forestiller man sig, at Ivan Perisic var en af ​​de spillere, han troede allerede ville have skrevet under. De Røde Djævle har været stærkt knyttet til den kroatiske fløjspiller, men Inter Milan har vist sig at være vanskelige forhandlere. Der er stadig mere end en måned tilbage til Man United at få en aftale lavet, men det ville ikke være en overraskelse, hvis Mourinho stoppede sin interesse i den 28-årige og forfulgte et alternativt mål.

Inter-boss Luciano Spalletti insisterer på, at Serie A-klubben kunne sælge, hvis de modtog et “meget svært tilbud at afvise”. “Han er en vigtig spiller på holdet, og vi regner med, at han starter den nye sæson,” siger den tidligere Roma-chef. sagde, ifølge BBC Sport.”Ja, der var rygter, men status quo er, at vi ønsker at beholde Perisic.” Når det er sagt, hvis nogen kommer ind med et meget vanskeligt tilbud om at afvise, så vil vi overveje det.” Men selvfølgelig skal vi også finde et gyldigt alternativ til Perisic.”

Lingard Forsinkelsen i at købe Perisic har givet Jesse Lingard chancen for at imponere i pre-season, og det er en mulighed, han tog, og blev den eneste spiller, der startede alle fem af Man Uniteds kampe på deres USA-turné. Kantspilleren blev tvunget ud i 1. -0 nederlag til Barcelona, ​​men Mourinho insisterede på, at han bare led af muskeltræthed, ifølge Manchester Evening News. Skal Man United hente Perisic? Fortæl os det liverpool tøj til børn i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *