billige fodboldsæt Uanset hvad der sker under hans embedsperiode

billige fodboldsæt Uanset hvad der sker under hans embedsperiode i Manchester City, er Pep Guardiolas plads i Barcelonas historie helt sikkert sikret, og han vil gå ned som en af, hvis ikke, deres bedste manager gennem tiderne. Ikke kun dimitterede spanieren fra deres ungdom rangerer som spiller, før han fortsatte med at spille hele 366 gange for seniorholdet, men han førte også klubben til utrolige 14 trofæer på kun fire år som manager mellem 2008 og 2012. Luis Enriques position som Barca-boss har været emnet af intens debat efter 4-0-tæsk mod Paris Saint-Germain i midtugen, og de er fortsat et point bag Real Madrid i La Liga, efter at have spillet to kampe mere. TILMELD DIG NUVil DU skrive til GiveMeSport? Tilmeld dig nu og indsend en testartikel på 250 ord: http://gms.to/haveyoursay4Efter chokresultatet i Paris,

Pep på Barcas tilbagevenden Han har dog udelukket muligheden for at vende tilbage til de catalanske giganter for en anden periode med ansvaret på et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden.” Nej, jeg vil aldrig tage tilbage til Barcelona for at være træner der,” sagde Guardiola forud for Citys FA Cup-tur til Huddersfield Town på lørdag via Goal. “Min periode der er gået.” Om Messis fremtid tilføjede han: “Jeg sagde mange gange om Messi, mit ønske er, at han vil afslutte sin karriere kl. Barcelona.”

Hvad angår Barcas Champions League-håb, hævdede Guardiola ifølge Sport-English også “Hvis der er et hold, der kan comeback, med deres mentalitet, er det Barcelona”, før han insisterede på, at “de stadig er det bedste hold i verden”. Han fortsatte: “De har domineret verdens fodbold i de sidste 10 år. Det er en overraskelse, hvad der skete i Paris, men alt kan ske i fodbold i disse dage. Det er også sket for mig. Der er meget konkurrence, og rivalerne er virkelig stærke. “Hvad synes DU om, at Messi vil have Guardiola tilbage i Barca? Kan de virkelig barcelona babytøj skrive historie ved at vælte deres 4-0-underskud mod PSG? Sig DIN mening i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *