fodboldsæt til børn Hvor ville Liverpool være lige nu uden Mohamed Salah

fodboldsæt til børn Hvor ville Liverpool være lige nu uden Mohamed Salah og Virgil van Dijk? Det er et spørgsmål Kopites nok ikke burde ønske at vide svaret på givet, hvor vigtige deres seneste signaturer har været i denne sæson. Med hensyn til Salah, den 25-årige har scoret 42 mål i Premier League og Champions League tilsammen og viste sig at være et absolut tyveri til £36,9 millioner.

Med hensyn til Van Dijk, ankom hollænderen for det dobbelte beløb i januar, men har bragt en tryghed og ro til de bagerste fire. Dejan Lovren har endda set imponerende ud sammen med Van Dijk, hvilket taler meget om den tillid, han giver sine holdkammerater. Tænker Liverpools seneste kontrakter på hinanden? Nå, sidste måned forklarede Van Dijk, hvor svært det er at spille mod Salah til træning, og at han altid skal være på sit bedste.”Mo er den slags spiller, som du bare skal være på dit bedste,” sagde han. “Der er måder at stoppe ham på, men jeg vil ikke fortælle dig det, for jeg vil ikke have, at vores modstandere tænker over det. SALAH VS VAN DIJK”Når han er 100% og i zonen, så kan han slå enhver. Er han en målmaskine under træning? Nå, han prøver!”Men som forsvarsspiller skal vi naturligvis optrappe vores spil og sørge for, at vi er bevidste. Det gør os bedre. Det er det, vi vil, det er, hvad det vil være i en topklub.”

Det lyder nogenlunde rigtigt – men hvad med Salahs syn på Van Dijk? Salah og Lovren satte sig til en snak i Liverpools seneste video på deres YouTube-kanal, og klokken 3:57 siger egypteren: “Lad os tale om Virg.” Og de fire ord som så kommer ud af munden på ham næsten opsummerer den slags spiller, Van Dijk har været, siden han kom til Liverpool: “Den hårdeste fyr nogensinde.” Salah forklarede derefter morsomt, at han var nødt til at Google Van Dijk, da han skrev under for Liverpool, fordi han ikke havde nogen idé om, hvor gammel han var.”Jeg Googlede, hvor gammel han er, jeg forventede 35 eller 36,” fortsatte den egyptiske landsholdsspiller, “men for at være ærlig er han en fantastisk spiller. Fantastisk mand.” Han betaler aldrig i restauranten, men det er fint . Han er en top fyr. Jeg er meget glad for at se ham for at nyde den måde, han spiller på.” Det er klart, at Salah og Van Dijk begge elsker at spille sammen, og tingene kunne blive endnu bedre, hvis det lykkes dem at slå Real Madrid i messi fodboldtrøje Champions League-finalen på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *