fodboldtrøjer børn Cardiffs administrerende direktør Ken Choo har udtrykt

fodboldtrøjer børn Cardiffs administrerende direktør Ken Choo har udtrykt sit chok og nød over at høre flyet med den nye angriber Emiliano Sala være forsvundet over Den Engelske Kanal. 28-årige Sala var på vej tilbage til Wales efter at have sagt farvel til sine Nantes-holdkammerater mandag nat, da kontakten var mistet med flyet.Choo sagde i en erklæring:

Vi var meget chokerede over at høre nyheden om, at flyet var forsvundet. Vi forventede, at Emiliano skulle ankomme i aftes til Cardiff, og i dag skulle det være hans første dag med holdet.

Vores ejer, Tan Sri Vincent Tan, og formand, Mehmet Dalman, er alle meget bekymrede over situationen. ”Choo tilføjede:

Vi tog beslutningen først i morges om at afbryde træningen med tankerne fra truppen, ledelsen og hele klub med Emiliano og piloten.

Vi alle i Cardiff City FC vil gerne takke vores fans og hele fodboldfamilien for deres støtte i denne svære tid.

Vi fortsætter med at bede om positive nyheder. ”

Sala havde underskrevet en tre og et halvt års kontrakt med den walisiske klub efter at have scoret 12 Ligue 1-mål i 19 kampe i denne sæson. Cho beskrev Sala som en

fantastisk person ”og afslørede, at han havde været

så glad” for at skrive under for Cardiff. Han sagde i et internt tv-interview:

Du kunne se på hans ansigt, at han er så glad for at være her og klar til at starte.

Ord kan ikke beskrive udseendet på hans ansigt, da han mødte os, vi gik ham rundt i jorden, han var absolut klar til at give det en chance.

Vi føler os virkelig kede af at høre om denne nyhed, fordi vi mødte en så stor person. ”Guernsey -politiet har bekræftet det

to fly, to helikoptere og en redningsbåd ”ledte efter det forsvundne fly, men at der

ikke var fundet spor.” Denne erklæring sagde også, at forholdene til eftersøgningen havde været vanskelige natten over, men var blevet bedre.

I dag er havet meget roligere, selvom sigtbarheden var god, forværres det nu, ”lød det i erklæringen.

Britiske myndigheder har ringet til flyvepladser på sydkysten for manchester united fodboldtrøjer at se, om det landede der. Indtil videre har vi ingen bekræftelse på, at det gjorde det.

Søgningen fortsætter. Beslutning ved solnedgang om nattesøgning. ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *