fodboldtrøje med eget navn børn Du har sikkert set

fodboldtrøje med eget navn børn Du har sikkert set, at videoteknologi blev brugt, og med ganske god effekt, under Frankrigs internationale venskabskamp mod Spanien tirsdag aften. Antoine Griezmann havde et mål udelukket af offside af en videoassistentdommer, mens Gerard Deulofeu blev tildelt Spaniens andet mål efter det blev forkert markeret for offside af linjemanden. To store opkald og to korrekte beslutninger.

Retssagen var en succes og vil tilskynde FIFA -præsident Gianni Infantino til at skubbe fremad planerne om at introducere Video Assistant Referee (VAR) i tide til næste sommers VM -slutrunde i Rusland. Mange blev overrasket over systemets hastighed og nøjagtighed på Stade de France. Men Paul Ince – den tidligere pensionerede engelske midtbanespiller, 49, der sidst styrede Blackpool i 2014 – var ikke så imponeret. Ince er ikke fan af VARInce, ifølge Independent, argumenterede for, at VAR ødelægger fodbold, fordi “det tager rigtige beslutninger tager følelsen ud af spillet ”. Han fortsatte med at foreslå, at” fodbold handler om rigtige og forkerte beslutninger ”. Mange sagde præcis det samme, da mållinjeteknologi blev introduceret … Se: Griezmann-mål udelukket Watch: Deulofeu-mål givenInce ‘

Oatley lo af Inces forhistoriske drillerier, inden han tilføjede: “Okay skat, det ser jeg frem til.”

Se det her … Ince sprængte på Twitter Og nu tror alle liverpool tøj, at Ince er en dinosaur … Det er sikkert at antage, at vi ikke snart vil se Oatley arbejde sammen med den tidligere Manchester United- og Liverpool -spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *