fodboldtrøjer med eget tryk Chelsea er en klub

fodboldtrøjer med eget tryk Chelsea er en klub, der ofte kritiseres for deres tilgang til unge spillere og tiltræden af ​​nye talenter. Det foreslås ofte, at de koncentrerer sig for meget om at lykkes på kort sigt, snarere end at fokusere på at bygge for fremtiden. Det kan dog tilgives, især i betragtning af den filosofi klubben har vedtaget i nyere tid under ejeren Roman Abramovich.

På grund af denne tilgang bliver klubbens fans ofte meget begejstrede, når de kun ser et glimt af ethvert ungt talent. Og i lørdags var der et par stævner mod Nottingham Forest i FA Cup. Maurizio Sarri udnævnte fire starlets – Ethan Ampadu, Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi, i sin start 11. Det er rimeligt at sige, at de alle imponerede i 2-0-sejren, men en skilte sig ud over resten. senior start for Chelsea, blev Hudson-Odoi kåret til Match of Man, efter at have givet begge assists til Alvaro Moratas to mål.

Det var kun hans andet hjemlige optræden i sæsonen – og selvom den unge kantspiller ofte har været med i Europa League, kæmpede han for at bryde ind på holdet til kampspil, men det ser ud til at ændre sig og følge Hudson -Odois imponerende fremvisning i pokalen, blev Sarri spurgt om den 18-åriges chance for at få en Premier League-start-og hans svar vil virkelig begejstre Chelsea-fans. Brydende ind i holdet “Jeg tror det, han er klar, tror jeg,” sagde Blues-chefen ved spørgsmålstegn ved muligheden for, at Hudson-Odoi får sin første start i ligaen.

“Vi har vigtige spillere i samme position, ronaldo trøje børn vil du have Willian eller Pedro på bænken? Han er klar.” Sarris forslag har uden tvivl begejstret Chelsea -fans – måske af mere end én grund. De fleste fans er desperate efter at se den unge få mere handling – og nogle vil blive endnu gladere for at høre, at der er en chance for, at han vil skubbe Willian ud af holdet meget snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *