fodboldtrøje med navn og den flittige karakter af Fabian Delph og Fernandinho kan

Behov skal til forsvar. Bacary Sagna skulle komme ind i holdet på trods af hans mangel på minutter i før-sæsonen og Nicolas Otamendi er risikoen værd for Pep Guardiolas Premier League-kamp.

Manchester City har flere muligheder fremad,fodboldtrøje med navn og den flittige karakter af Fabian Delph og Fernandinho kan tillade en tre-mand midtbane og give Kevin De Bruyne spillet fri. Han vil være vigtig for dette hold, men bør ikke skyndes tilbage.

Raheem Sterling kan sige sin sag for en regelmæssig plads bag Sergio Aguero, ligesom den nye dreng Nolito kan.

Der er stadig masser af spørgsmålstegn med hensyn til udvælgelse, stil og formation, som Guardiola vil gå til, hvilket er det, der gør dette spil så fascinerende.

For mig passer 4-2-3-1 til de spillere, der er tilgængelige for ham, og det ville være den bedste måde at starte hans regeringsperiode på.

Jeg vil antage, at Otamendi er i form, og hvis han er det,ronaldo trøje børn juventus vil det sandsynligvis være ham og Stones i hjertet af forsvaret, med Clichy og Sagna på begge sider.

Fernando og Fernandinho ville give City en solid beskyttelseslinje foran de bagerste fire, så Silva, De Bruyne, Navas og Aguero kunne gøre deres ting i den sidste tredjedel.

Rob’s XI: Hart; Sagna, Otamendi, Stones, Clichy; Fernando, Fernandinho; Navas, De Bruyne, Silva; Aguero

Jeg håber, at Nicolas Otamendi er egnet til at spille, for det at bede John Stones om at stille op sammen med Aleks Kolarov i midten bagfra beder meget om den unge mands debut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *