landsholdstrøje med navn sommeroverførsel og vil håbe at formidle

22-åringen er blevet forbundet med Liverpool, United, Tottenham og endda City foran en landsholdstrøje med navn sommeroverførsel og vil håbe at formidle, at han er i stand til at byde på så store klubber.

Et mål imod de regerende Premier League-mestere ville gøre det noget.

Ings ‘eneste strejke mod en topmodel modstander denne sæson kom på Old Trafford, så han vil være ivrig efter at tilføje sit CV ved at hakke her.

Det føles som om Citys form væk fra Etihad Stadium denne sæson er gået under radaren.

Kun Bayern München, West Ham og Liverpool har slået Blues på vejen i 2014-15, og der er ingen grund til, at de skulle frygte en tur til Turf Moor.

Da hjemmeformen viser sig at være lidt mere uberegnelig, har denne slags inventar vist sig for bankfolk for Pellegrinis team.

Og det er uheldigt for Burnley.

Det er usandsynligt, at Martin Demichelis får chancen for at barcelona babytøj fejre sin nye kontrakt med et løb i weekenden.

I stedet kunne han blive frelst til den kommende tur til Camp Nou, med sin status som Blues ‘bedste centerback nu ikke op til debat.

Eliaquim Mangala og Kompany vil derfor have tillid til at holde fortet mod Burnley, med det par, der helt sikkert kæmper for at samarbejde Demichelis i midten i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *