Blackburn fodboldtrøjer børn Rovers og havde reserveret

På min allerførste dag på M.E.N. lønningsliste den 1. maj 1995 gik jeg for at hjælpe David Meek – den mand, jeg skulle få succes i Reds-rollen – med at dække Uniteds kamp mod Coventry City.

Reds var i en tæt ligakamp med Blackburn fodboldtrøjer børn Rovers og havde reserveret en plads mod Everton i FA Cup-finalen. United vandt på Highfield Road, og jeg håbede at arrangere at se Gary Pallister senere i ugen på Cliff træningsplads.

Jeg fik fanget Fergie i en korridor på Coventrys gamle stadion, da han forlod postkampens pressekonference, og jeg spurgte ham om at se Pally. Han lagde armen omkring min skulder, da vi gik i korridoren i fuld længde. ”Intet problem søn,” sagde han. ”Bedre ikke at klare det på tirsdag eller onsdag, fordi jeg giver dem fridagen. Vi ses på torsdag OK? ”

Og han gik væk. Hvor hjertelig og hjælpsom jeg tænkte. Dette job bliver et stykke kage! Ferguson rejste på slutningen af ​​sæsonferien til Amerika i den første måned, efter at jeg officielt blev United mand for M.E.N. og mens han var over The Pond, brød sommerens utilfredshed ud på Old Trafford.

Fergie på træningssæsonen i 1995 med Gary Pallister (venstre), David Beckham og Steve Bruce
Da Paul Ince, Mark Hughes og Andre Kanchelskis alle forlod,psg neymar trøje børn var fansen derhjemme i oprør. Reds-chefen vendte tilbage fra sin ferie og kort efter modtog jeg et opkald fra hans sekretær Lynn Laffin. ”Jeg har chefen på banen for dig,” sagde hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *