fodboldtrøje med eget navn Øjenbryn blev hævet

fodboldtrøje med eget navn Øjenbryn blev hævet, da Cristiano Ronaldo valgte at forlade Real Madrid til Juventus om sommeren. Serie A er kendt for at være en mere defensiv liga end La Liga, og mange fodboldfans antog, at Ronaldo ville kæmpe for at score mål i en så produktiv hastighed. superstjerne fik scorede mål til at se let ud i sin tid i Spanien. I 438 optrædener for Los Blancos nettede Ronaldo bemærkelsesværdige 450 mål.

Det fungerer som 50 mål om året i gennemsnit. Det er ikke underligt, at Madrid har kæmpet uden den fem gange Ballon d’Or-vinder denne sæson. Madrid’s tab har utvivlsomt været Juves gevinst. Selvom Ronaldo udholdt en vanskelig start på livet med de italienske kæmper, kompenserer han for tabt tid nu. I sine sidste ni optrædener har Ronaldo scoret syv mål. Alle syv mål er blevet scoret i Serie A, hvilket gør en latterliggørelse af forslag om, at han ville kæmpe for at finde netværket ganske så regelmæssigt i Italiens øverste division. Den spanske avis AS har nu afsløret, at Ronaldo har sat en Juventus-rekord, som ikke har ‘ Det er blevet afsløret, at ingen Juve-spillere har scoret mere end seks mål i deres første 10 Serie A-kampe siden den legendariske John Charles under kampagnen 1957-58.

Charles, der scorede syv mål i sine første 10 ligakampe for den gamle dame, sluttede sin debutkampagne i Italien med 28 mål til sit navn, og nu har Ronaldo matchet det tal og gjort ham til den første spiller, der scorer syv mål i sit første 10 Serie A-optrædener for Juventus siden waliseren.

Han har overgået nogle Juve-legender, at Juve har haft nogle seriøst talentfulde angribere i deres rækker gennem årene gør Ronaldos bedrift endnu mere imponerende. Gonzalo Higuain, Carlos Tevez og Filippo Inzaghi scorede alle seks mål i deres første 10 ligakampe for de europæiske giganter. Alessandro Del Piero, Zlatan Ibrahimovic og David Trezeguet, i mellemtiden, nettede alle fem i samme antal spil.

Vi kan derfor antage, at Ronaldo vil afslutte kampagnen 2018-19 med liverpool trøje børn med tryk endnu et imponerende antal mål til hans navn. På trods af sin fremragende start på sæsonen besætter Ronaldo dog ikke i øjeblikket pole position i Serie A’s top målscorere. .Han er i øjeblikket på andenpladsen, to mål bag Genoas formularangriber Krzysztof Piatek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *