fodboldtrøjer herre FIFA 20 frigives på bare 15 dage

fodboldtrøjer herre FIFA 20 frigives på bare 15 dage, og mandag meddelte EA Sports, hvad vi alle har ventet på – spillerrangeringer. Vi ved nu, hvem de 100 bedste fodboldspillere i spillet er – og du kan læse den komplette liste her. Lionel Messi er blevet kronet som den bedste spiller på FIFA 20 takket være hans 94-overall, mens Cristiano Ronaldo falder til 93, hvilket betyder, at han nøjes med at være den næstbedste i spillet.

Neymar runder af de tre bedste med sin rating 92. De top 100 spillere består af dem, der spiller over hele verden, men ganske få af dem spiller i Premier League. De 20 bedste spillere i FIFA 20 De 10 hurtigste PL spillere i FIFA 20 Tjek vores nye GIVEMESPORT-hjemmeside Det fik os til at tænke: hvis vi kunne skabe en start-XI af spillere fra Englands topflyvning og sætte den mod en fra resten af ​​verden, hvilket ville være bedre? Nå, lad os tage et kig. Nedenfor er en XI oprettet fra de bedste spillere i Premier League: GK – Alisson (89) RB – Kyle Walker (84) CB – Virgil van Dijk (90) CB – Toby Alderweireld (87) LB – Andy Robertson (85) CM – N’Golo Kane (89) CM – Christian Eriksen (88) CM – Kevin de Bruyne (91) RW – Raheem Sterling (88) ST – Sergio Aguero (89) LW – Mohamed Salah (90)

Overhovedet ikke dårligt. Der er et par spillere med meget høje overalls i den XI, inklusive Van Dijk, De Bruyne og Salah. Men hvordan sammenligner de dem med de 11 bedste spillere fra resten af ​​verden? Her er den startende XI: GK – Jan Oblak (91) RB – Joshua Kimmich (86) CB – Sergio Ramos (89) CB – Giorgio Chiellini (89) LB – Jordi Alba (87) CM – Sergio Busquets (89) CM – Luka Modric (90) CM – Toni Kroos (88) RW – Neymar (92) ST – Cristiano Ronaldo (93) LW – Lionel Messi (94)

Meget imponerende. Der er ikke en enkelt spiller, der er klassificeret under 86 i den gruppe. Vi dræber alle for et Ultimate Team sådan på FIFA 20. Men hvad ville der ske, hvis de to hold kolliderede med FIFA? Det er svært at sige, men der ville være et par meget interessante sammenstød på banen. STOR MATCHUPS Til at begynde med ville Kante, De Bruyne og Eriksen vs Busquets, Modric og Kroos være et helvede af en midtbaneslag.

Andre steder på banen ville Ronaldo, Neymar og Messi ronaldo tøj til børn forsøge at bryde et meget hårdt Premier League-forsvar, der inkluderer Van Dijk, den bedste centerback i spillet, men disse tre stjerner ville sandsynligvis have nok kvalitet til at slå Liverpool-forsvareren. og hans partner, Tottenhams Alderweireld. Premier League XI har også en seriøs ildkraft, og vi vil gerne have Aguero, Så hvem vinder spillet? Vi går til resten af ​​verden XI – men kun bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *