Fodboldtøj børn Evertons Jordan Pickford blev videooptaget med svingende

Fodboldtøj børn Evertons Jordan Pickford blev videooptaget med svingende slag i en pub-række i Sunderland fra de tidlige timer mandag morgen. Optagelserne blev hurtigt virale på sociale medier, hvor tofferne bekræftede, at de vil undersøge deres nummer 1-målmand. Northumbria-politiet har også bekræftet, at de vil også undersøge forstyrrelsen.

Newcastle-fans var dem, der hånede Pickford, og efter sigende kaldte ham ‘håndvåben’ og ‘butterfingers’. Toon-trofaste og Pickford kolliderede for nylig i Newcastle’s 3-2-sejr hjemme mod Everton, hvor Toffees-målmanden regelmæssigt reagerede på den fjendtlige modtagelse han modtog.Varane ‘irriteret’ over Real Madrid for ikke at fejre VM-sejr Carragher brugte VR til at analysere Chelsea offside-mål v CardiffGuardiola fører tilsyn med søndagligaens træningspas Imidlertid var misbruget rettet mod sig selv ikke det, der fik en voldsom reaktion fra Pickford. Daily Mail har nu afsløret at det engang var misbruget, der henvendte sig til hans forlovede, Megan Davison, at tingene tog en alvorlig nedadgående drejning. end det faktisk var. Det hele var forbi på seks eller syv sekunder. “Men der er ingen sukkerovertrækning her, Jordan havde drukket, og det hjalp sandsynligvis ikke, da han reagerede ed til misbrug. Han er ikke glad for, at han kom i den situation. Jordan havde blandet sig lykkeligt med fans før det, og der var ikke noget problem, før nogen målrettede mod sin partner. ”

Et øjenvidne sagde også: “Ingen ønsker at se den slags ting, men det var ikke så slemt, som det måske har set ud. Det var forbi på få sekunder.” Mens det rapporterede misbrug rettet mod Pickfords familie var fuldstændig ude af drift , Everton-manden skal huske, at han har et stort ry for at opretholde. han er nu en af ​​de mest genkendelige engelske fodboldspillere efter hans verdensmesterskabs heroik og betragtes messi fodboldtrøje som en rollemodel af mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *