fodboldtøj børn Chelsea-angriberen Eden Hazard har igen antydet til en mulig

fodboldtøj børn Chelsea-angriberen Eden Hazard har igen antydet til en mulig flytning til Real Madrid. Den 28-årige belgiske international har endnu ikke aftalt en ny aftale med Chelsea, hvor hans kontrakt udløber i 2020. Hazard har ikke lagt skjul på, at han ønsker til en dag at spille for Real og sagde om sommeren, at han havde ønsket at slutte sig til de spanske giganter efter verdensmesterskabet.

Han fortalte den franske radiostation RMC, at samtaler om en forlængelse af en kontrakt hos Chelsea var blevet sat i bero, da han stadig var uafklaret over sin fremtid.

Der var lidt snak (med Chelsea), men så stoppede det, nu venter vi, ”sagde han. Da han blev spurgt, om han vidste, hvor hans fremtid lå, sagde Hazard:

Ikke endnu, jeg kommer ind. Den nye (Chelsea) træner (Maurizio Sarri) tænker fodbold som mig, så vi får se.

Familien er i London, jeg bliver også 28. Jeg vil ikke fortryde i slutningen af ​​min (karriere). Det er en beslutning, jeg vil tage, jeg ved ikke hvornår, men jeg tager den. ”Hazard bekræftede, at han ville se det næstsidste år af sin kontrakt på Stamford Bridge og bekræftede sin følelse af Real.

Mig, du kender mig, jeg har altid elsket Real, selv før (Zinedine) Zidane, vi får se, hvad der sker, ”tilføjede han.

Som sagt, jeg er allerede færdig med dette år med Chelsea, jeg har stadig et års kontrakt efter dette år, vi får se. ”På trods af at han ikke er konkret med sin beslutning og sine tanker, må det være frustrerende for Chelsea-fans at ser kontinuerligt deres stjernemand tale om sin usikre fremtid. Alle ved nu, at Hazard har et ønske om at spille for Real Madrid, og alle ved, at han sandsynligvis har en sidste stor kontrakt ronaldo tøj til børn i sig på grund af sin alder, men det er på tide, at han holder op med at tale fremtid og holder fokus på, hvad han kan påvirke nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *