FC Bayern fra Real Madrid til et Billigt Fodboldtøj til Børn gebyr på ca

I et andet tilfælde af de rige bliver rigere, har den hollandske internationale vinder Arjen Robben underskrevet en ny toårig kontraktudvidelse med FC Bayern München, som pr. Klubben officielle hjemmeside fcbayern.de.

Robben, der kom til FC Bayern fra Real Madrid til et Billigt Fodboldtøj til Børn gebyr på ca. € 25 mio. I august 2009, har været en vigtig del af den bayerske gigantes første hold i de seneste fem sæsoner. Han har nået 89 mål i 153 optrædener på tværs af alle konkurrencer.

Mange troede, at 2010 FIFA World Cup Runner-up ville miste sin plads i start XI efter udnævnelsen af ​​manager Pep Guardiola, men den 30-årige har forblevet en vigtig figur i Bayern-siden.

“Jeg er meget glad for, at vi nu har underskrevet den nye kontrakt, og jeg fortsætter med at forfølge trofæer med FC Bayern,” sagde Robben.

“Jeg er nu i min femte sæson i München, og der vil være tre mere efter dette. Der kan ikke være nogen bedre indikation af hvor glad min familie og jeg føler for at være her, og hvor meget jeg nyder at spille for denne klub og med dette hold. Jeg ser frem til de kommende år – og til masser af flere trofæer med FC Bayern. ”

Bayern-formand Karl-Heinz Rummenigge tilføjede: “Vi er yderst tilfredse. Arjen har forlænget sin kontrakt med os indtil 2017.

“Arjen er en storslået spiller. Han har bevist sit Billige Bayern Munchen trøjer værd til FC Bayern og ikke kun i Champions League-finalen på Wembley. Arjen er et fundamentalt vigtigt medlem af holdet og vil nu forblive det i de kommende år. ”

Robben, som helt sikkert vil glemme resultatet af verdensmesterskaberne i 2010 i Sydafrika efter ikke at have konverteret to spændende muligheder i finalen mod Spanien, vil få endnu en revne i konkurrencen, når sommerens arrangement starter torsdag den 12. juni 2014 i Brasilien.

Holland – prissat til 33/1 for at vinde sommerens VM – vil dog have lidt lykke til at komme forbi favoritterne, som f.eks. Brasilien (3/1), Argentina (5/1), Tyskland (11 / 2) og Spanien (7/1), i Sydamerika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *