mens Køb Fodboldtrøjer squad moralen siges at have været meget lav i træning

Efter et ydmygende nederlag i semifinalerne ønsker Brasilien at genoprette en vis stolthed med en sejr i tredjedels playoff på lørdag. Mens et spil hverken leder virkelig ønsker at spille, vil den sydamerikanske side være op for kampen betydeligt mere end Nederlandene på grund af den store støtte, der forventes i deres sidste kamp i denne turnering.

Brasiliens nederlag så en række spillere i tårer, mens Køb Fodboldtrøjer squad moralen siges at have været meget lav i træning. Men manager Luiz Felipe Scolari forventes at nævne en helt anden side end den, der indrømmede syv mål til Tyskland, med en ungdommelig og mere internationalt uerfaret side at blive navngivet mod Holland, da det stadig er stort set et dødgummispil.

Oranje har heller ikke glædet sig til deres playoff-spil, med manager Louis van Gaal at tage ansvaret for Manchester United i de kommende dage. Men Brasiliens hjemmebidrag og Billige Manchester City trøjer stor støtte burde se dem genvinde et skarphed af værdighed med en sejr efter thrashing, og som følge heraf giver Coral odds på 4/7 for Brasilien at afslutte tredje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *