at Irland ikke bliver Fodboldtrøjer til baby overvundet af eller bange for Frankrig

Republikken Irland overtager Frankrig senere i dag i kampens første kamp for at se, hvem der tjener ret til at rejse til Sydafrika om sommeren og tage plads på topbordet.
Historie

På papir burde irerne ikke have en chance, men historien har vist, at du aldrig bør rette det irske hold.

Med den mulige undtagelse fra Portugal er Frankrig det hårdeste hold Irland kunne have trukket i play-offs, men FIFAs sene og kontroversielle beslutning om at frøste holdene betød, at de vidste, at det ville være svært, hvem de spillede.

Én ting du kan være sikker på er, at Irland ikke bliver Fodboldtrøjer til baby overvundet af eller bange for Frankrig. Deres manager Giovanni Trapattoni har â € œben der og gjort detâ € ™ og spillerne er erfarne fagfolk med gode kampkvaliteter og ingen lille evne.

Frankrig, vinderne i verdensmesterskabet i 1998, er i øjeblikket rangeret niende i verden. På trods af en generel følelse af at de ikke er det hold, de var, og at manager Raymond Domenech ikke har fået det, har de faktisk kun tabt en gang i deres kvalificerende gruppe og færdiggjort et eneste punkt bag Serbien.

Irland sluttede anden i deres gruppe til Italien og deres præstation i tegning 2-2 med gruppevinderne på Croke Park og så næsten vinder vil give dem stor tillid til at gå ind i dette spil. På trods af det er de 33 tredjedele i verden, femogtyve steder under deres modstandere, og ved at de har en almægtig opgave på deres hænder.

De seneste møder mellem holdene viser forskellen i de to Billige Liverpool trøjer landes fodboldstandard. I 2006 World Cup kvalifikationskampen trak sidene 0-0 i Paris og Frankrig vandt 1-0 i Dublin. Ikke meget mellem dem, så tror du måske. I disse spil, ja, men Irland kvalificerede sig ikke til finalerne, og Frankrig fortsatte med at løbe løbende op, kun på straffe. Der er virkelig en stor kløft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *