Billigt Fodboldtøj til Børn Tottenham får Ndombele exit-boost I mellemtiden

Billigt Fodboldtøj til Børn Tottenham får Ndombele exit-boost I mellemtiden har Tottenham tilsyneladende fået et stort løft til deres håb om at få klubrekorden underskrevet Tanguy Ndombele i denne måned, hvor to PSG-stjerner giver den franske landsholdsspiller en glødende anerkendelse.

Den talentfulde playmaker træner i øjeblikket på egen hånd efter at have været ude med?Spurs?boss Antonio Conte efter hans reaktion på at blive udskiftet i comebacket FA Cuppen-sejren over Morecambe tidligere på måneden.

Conte siges at være opsat på at aflaste Ndombele så hurtigt som muligt, især da han ønsker at hente sine egne signaturer.

Et stort problem med enhver flytning er imidlertid den 25-åriges nuværende løn på 200.000 £ om ugen.

PSG siges at være på vagt over for den slags antagelser af den slags. Især for en spiller, der kun har scoret to mål og en assist i 16 kampe i denne sæson.

På trods af det er Mauricio Pochettino fan af spilleren, der ankom til det nordlige London under sin embedsperiode i 2019.

Den nuværende PSG-boss ønsker at tilføje mere kvalitet, og især kreativitet, til sin midtbane – og Ndombele passer til regningen.

Og nu ser en rapport fra “Foot Mercato” ud til at have kantet den tidligere Lyon-mand mod et Paris-skifte.

Frankrigs duo vil have Ndombele til PSG
Der står, at PSGs omklædningsrum ønsker flytningen. De franske holdkammerater Kylian Mbappe og Presnel Kimpembe er faktisk begge overbeviste om, at Ndombele kan gøre en stor indflydelse.

Beslutningen kommer nu til PSGs bestyrelse. Det forventes, at de forsøger at få en permanent aftale eller et lån.

Og den tidligere Tottenham-angriber Dimitar Berbatov mener, at jo hurtigere spilleren går, jo bedre.

Han fortalte Betfair: “Situationen for Tanguy Ndombele er ikke god for ham. Tingene fungerer tydeligvis ikke.

“Jeg har ikke set ham imponere hos Spurs, og de brugte mange penge på ham. Jeg var neymar trøje ikke overbevist, da de brugte de penge. Der har ikke været nogen forestillinger, siden han skrev under for at ombestemme mig. Der er helt klart et problem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *