fodboldtrøjer med navn Valerien Ismael har forladt sin rolle

fodboldtrøjer med navn Valerien Ismael har forladt sin rolle som West Brom-cheftræner med den tidligere Newcastle-boss Steve Bruce, der angiveligt er på vej til at erstatte ham.

Franskmandens position havde været genstand for spekulationer efter kun én sejr i syv kampe. Baggies, der blev nedrykket i sidste sæson, forbliver femte i tabellen. Men de er nu bagud førende Fulham med 13 point, efter at have spillet en kamp mere.

Ismael havde haft ansvaret i kun syv måneder efter at være blevet udpeget som Sam Allardyces efterfølger sidste sommer.

En erklæring fra klubben lød: “West Bromwich Albion Football Club kan bekræfte, at Valerien Ismael i dag har forladt sin stilling som cheftræner.

“Assisterende cheftræner Adam Murray har også forladt The Hawthorns.

“Klubben vil gerne sige tak til Valerien og Adam for deres indsats og ønsker dem held og lykke i fremtiden.

“Processen med at rekruttere en ny cheftræner er nu i gang, og en udnævnelse vil blive annonceret på et senere tidspunkt.”

Og Albion arbejder allerede hårdt bag kulisserne for at erstatte ham. Sky Sports rapporterer, at Bruce er i “avancerede forhandlinger” med West Brom om jobbet.

Bruce blev fyret af Newcastle i oktober 2021. Det skete? Kun 13 dage efter, at et Saudi-ledet konsortium købte klubben af ​​Mike Ashley.

Den 61-årige har betydelig erfaring med ledelse, hvor han blandt andet administrerer Aston Villa, Sheff Wednesday, Hull City og Sunderland.

Bruce sagde dog, at Magpies-jobbet kan have været hans sidste efter at have udholdt sådan en strøm af misbrug, mens han var på Tyneside.

“Jeg tror, ​​det kan være mit sidste job,” sagde han til The Telegraph. “Det handler ikke kun om mig, det har taget sin vejafgift på hele min familie, fordi de alle er Geordiere, og det kan jeg ikke ignorere.”

Men Albion embedsmænd arbejder hårdt på at forsøge ronaldo spilletrøje børn at overbevise Bruce om at tage over på The Hawthorns.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *