Billige Fodboldtrøjer Børn West Ham har åbnet samtaler

Billige Fodboldtrøjer Børn West Ham har åbnet samtaler med både klub og spiller i deres jagt på Monaco-forsvareren Benoit Badiashile, ifølge en fransk rapport.

At finde en ny midterforsvarer er blevet en vigtig opgave for West Ham denne vinter. De er i øjeblikket uden Angelo Ogbonna og Kurt Zouma på grund af en skade. For at fastholde deres pres for en anden europæiske kvalifikation i træk, har de brug for mere dybde.

I øjeblikket er David Moyes nødt til at stole på Craig Dawson og Issa Diop som midterforsvar. Men sidstnævnte har endda været forbundet med en exit i januar, hvilket yderligere ville reducere deres muligheder.

Selvom de har fokuseret på at hente en angriber i det seneste år, er det klart, at West Ham nu også skal forstærkes i den anden ende af banen.

Forskellige mål er allerede på vej i den forbindelse. Rapporter har afsløret, at de har fået afvist et tilbud på Rennes midterforsvarer Nayef Aguerd. Et alternativ kunne være Paris Saint-Germains Abdou Diallo.

Det ser faktisk ud til, at West Ham gennemsøger liverpool babytøj Ligue 1-markedet for defensive forstærkninger. Nu er Badiashile ifølge?Foot Mercato også med i rammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *