fodboldtrøje med navn En tidligere Chelsea-spiller har foreslået

fodboldtrøje med navn En tidligere Chelsea-spiller har foreslået, at Mohamed Salah skulle komme over skuffelsen over at tabe Africa Cup of Nations-finalen og omdirigere sit fokus tilbage til Liverpool.

Al Ahlys næste CWC-modstandere bekræftet

Craig Burley, som nu arbejder som ekspert for ESPN, føler, at Egyptens kaptajn skal lægge sin forfærdelse over at tabe AFCON-finalen denne sidste søndag til side og gøre sig klar til at optræde for klubben fra Merseyside.

Ifølge skotten bør de røde starte Salah mod Leicester City torsdag aften, hvis de ønsker at lukke det hul på 12 point, som Manchester City har åbnet i toppen af ​​Premier League-tabellen.

Så du Salahs reaktion på at tabe mod Senegal i sidste weekend? Klik dig igennem galleriet herunder:

“Jeg [tror Liverpool burde starte Salah], ja, og jeg siger, ‘Lad os gå derud og normal service genoptages, læg finalen til side, læg skuffelser til side og børste dig selv ned og komme videre med det’,” han fortalte ESPN.

“Livet er fyldt med skuffelser, det handler om forretninger nu. Og jo hurtigere han kommer tilbage til forretningen foran Kop på Anfield og tilbage på form og tilbage at score mål, jo bedre.

“Der er ikke tid til at have ondt af dig selv, det er en fodboldkamp. De tabte.”

Liverpool-træner Jurgen Klopp har også kommenteret Salahs humør, siden angriberen vendte tilbage til Liverpool-træningen i tirsdags.

“Han er meget skuffet, det var en kæmpe ting,” sagde den tidligere Borussia Dortmund-boss ifølge Daily Express.

“At tabe en finale er altid virkelig hårdt, jeg kan synge den sang, men at tabe, som de gjorde, var særligt hårdt. Han er glad for at være tilbage, men er også skuffet, massivt.

“Vi talte om turneringen. Det vil han selvfølgelig tage sig af. Jeg håber, at i dag [onsdag] allerede bliver bedre, men i går kunne alle se, at han havde finalen i tankerne.”

‘Ref’s karriere kunne være slut efter Mane Selfie’

Egyptens nederlag i søndags var det andet AFCON-finaletab, som vinderen barcelona fodboldtøj af ​​Premier League Golden Boot 2018/19 har lidt, efter at faraoerne tabte til Cameroun i 2017-afgørelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *