Billige Fodbold Babytøj Englands 2-0-sejr mod Sverige lørdag eftermiddag

Billige Fodbold Babytøj Englands 2-0-sejr mod Sverige lørdag eftermiddag oprettede et semifinale-opgør med Kroatien på Luzhniki Stadium i Moskva onsdag. Mål fra Harry Maguire og Dele Alli fik arbejdet gjort for Gareth Southgates mænd, og senere samme aften så Kroatien slutte sig til dem i de sidste fire ved at besejre værter Rusland ved straffe. Efter kampen sluttede 2-2, sikrede Kroatien deres anden sejr i straffesparkskonkurrencen i turneringen og bookede et møde med de tre løver i processen.

Her har Press Association Sport kigget tilbage på de to landes sidste fire konkurrencemøder, siden Kroatien fik diplomatisk anerkendelse af FN i 1992. England 4-2 Kroatien – Euro 2004 Wayne Rooney fik en stående ovation på Luz Stadium i Lissabon som England bestilte plads i Euro 2004-kvartfinalen mod værter Portugal med stil. Rooney, dengang 18, scorede to gange efter at have opsat Paul Scholes til udligningen, før Frank Lampard tilføjede en sene fjerde i et Three Lions-display, der vandt overdådig ros fra Engelske medier.England kvalificerede sig til knockout-faserne for Europamesterskabet for første gang på fremmed jord, men høj forventning blev efterfulgt af et knusende straffesparkkonkurrence nederlag mod Cristiano Ronaldos Portugal i de sidste otte. Kroatien 2-0 England – EM 2008 QualiferCroatia krævede hævn ved hjælp af målmand Paul Robinsons blunder ved at sende Steve McClaren’s England spindende til et trist nederlag i Zagreb. Robinson havde lavet en række fine redninger for at sikre, at første halvleg forblev målløs, da Kroatien overtog Englands mål, før Eduardo førte hjemmelaget til en fortjent 61. minuts føring.

Otte minutter senere boblede Gary Nevilles back-pas efter at have ramt en divot på seks-yardlinjen, da Robinson gik ud for at rydde, og målmanden så i smerte, da bolden rullede ind. England 2-3 Kroatien – Euro 2008 QualiferEnglands manglende kvalifikation til Euro 2008 blev bekræftet efter endnu en ulykkelig udstilling på Wembley, der tjente McClaren sin ‘Wally with the Brolly’ moniker og kostede ham sit job. Kroatien, fuld af verve og virksomhed, der allerede havde kvalificeret sig, gik 2-0 op indeni 14 minutter efter Scott Carson , som havde erstattet Robinson, fik fat i Nico Kranjcars skud i nettet, og Ivica Olic gled på et sekund. Frank Lampard trak en tilbage fra straffespark i anden halvdel, og erstatning David Beckham satte Peter Crouch op til udligningen, men Mladen Petric styrtede ned en 25-yard vinder med 13 minutter tilbage, og England trak sig ud til et kor af boos.

Kroatien 1-4 England – VM-kvalifikationskamp 2010 Denne gang var det Englands tur til at vinde sød hævn, da teenager Theo Walcott fyrede et strålende hattrick af Kroatien deres første nederlag i hjemmet i en konkurrencedygtig kamp. Walcott gav Fabio Capellos England en halv- tid førte og borede hjem et kulstof-kopi sekund i det 59. minut kort efter at Robert Kovac blev sendt ud for sin albue på Joe Cole. Wayne Rooney konverterede et juventus tøj børn fremragende tredje mål for det voldsomme England, og efter at Mario Mandzukic havde hakket en trøst, afsluttede Walcott hans hat-trick.