billige fodboldtrøjer På trods af sin succes har Ernesto Valverde aldrig

billige fodboldtrøjer På trods af sin succes har Ernesto Valverde aldrig set helt komfortabelt ud i Barcelonas varme sæde. Den tidligere Athletic Bilbao-chef flyttede til Camp Nou i starten af ​​sidste sæson og førte straks katalonerne til kun et nederlag i La Liga, da de vandt titlen. Han tilføjede også Copa del Rey, men på trods af den indenlandske dobbelte efterlod Barcelonas Champions League-udgang en sur smag i munden på mange.

Barca opgav en 4-1 hjemme sejr over AS Roma for at afslutte på udebane mål, med skylden lagt helt lige ved fødderne af Valverde. Defensiv, “spiller ikke at tabe” strategi er konsekvent kommet under skud fra fans og det hele sætter en mærkelig situation i slutningen af ​​denne sæson. Valverde har en kontrakt indtil juni 2020, men der er en mulighed for enten klubben eller træneren at afslutte kontrakten et år tidligt, hvis begge ønsker. Et resultat er stadig i luften, da ingen af ​​dem Barcelona eller Valverde har gjort det klart, hvad de vil have – ønsker Barca en mere angribende træner? Er Valverde færdig med stresset i Catalonien efter at have vundet titlen? Der er altid en tredje mening, der kommer i spil med beslutninger som denne: Lionel Messi’s.

Den argentinske legende vil uundgåeligt have en masse sving over klubben, og om han vil have Valverde til at blive eller gå, vil det sandsynligvis påvirke, hvad der sker. I henhold til en rapport fra AS ved vi nu nøjagtigt, hvad Messi ønsker – og det er for Valverde at bliv som chef. En kilde til omklædningsrum siger, at Messi betragter Valverde som en af ​​hans yndlings trænere, som han nogensinde har arbejdet med, muligvis barcelona babytøj endda favoritten, og at han fortsat er imponeret over den måde, hans manager læser spillet på.

Barcelona vil sandsynligvis tænke to gange om at komme videre fra Valverde, hvis det ville forstyrre Messi, mens chefen næsten helt sikkert vil føle sig meget mere komfortabel på Camp Nou, hvis han har nr. 10 på sin side. Vi ser i slutningen af ​​sæsonen. hvad sker der, men med Messis input, ser det helt sikkert ud til, at Valverde vil have en plads i Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *