fodboldtrøjer til børn I stedet ser vi ud til at være en nation

fodboldtrøjer til børn I stedet ser vi ud til at være en nation, der er fyldt med fodbold analfabeter – folk, der ikke kan læse spillet og dets nuancer. ”Han fortsatte:

Jordan Pickford, Kieran Trippier og Harry Maguire var simpelthen de tre bedste spillere på banen.

Harry Kane og Dele Alli var de to, der var ude af kogen, og selvom du aldrig havde set en fodboldkamp før du ville have kigget på Alli og sagt: ‘Den fyr der har ikke været så god i dag’.

Alligevel blev Sterling stemt som den værste England-spiller derude.

Hvis du var ham, ville du være inden for dine rettigheder til at gå: ‘Vent, dette er lidt forkert’.

Tidligere har vi spekuleret på, hvorfor nogle spillere har følt sig bittere over at spille for England. Hvorfor de ikke har ønsket at spille, eller hvorfor de har sagt, at der er for meget pres.

Det er derfor.

Så hvis vi kan gøre en ting resten af ​​denne konkurrence, uanset hvor det fører os, kan vi i det mindste sætte spil, præstationer og forestillinger i sammenhæng?

Jeg taler ikke om berømtheder og politikere, der er sprunget på banen for et par flere Twitter-tilhængere – de kan gå tabt, fordi de hurtigere snarere end senere vil være kommet videre og tænke på Love Island.

Nej, det er de mennesker, der i det mindste foregiver at vide, hvad de taler om – eksperter, forfattere og fans.

For for Sterling at afslutte bunden af ​​lørdagens ratings var intet mindre end en forlegenhed. ”

Collymore har spikret det her. At Sterling bliver bedømt så langt bag sine holdkammerater efter denne præstation – som langtfra var forfærdelig – er en forlegenhed. Det er næsten som om nogle fodboldfans, uanset årsag, har en dagsorden mod 23-åringen. Måske er det til dels ned til visse dele af messi fodboldtrøje børn medierne, der for nylig er blevet stærkt kritiseret for deres dækning af Kingston-fødte kanter. Er du enig med Stan Collymore? Sig din mening ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *