Zamora har været med til at styre Frankrig landsholdstrøje VM 2018 Cottagers marts til semifinalerne

Fulham-angriberen Bobby Zamora forbliver rolig over forslag om, at han kan gøre Englands VM-hold. Den 29-årige i form har scoret 19 mål indtil videre i denne sæson, herunder otte i Europa League

Zamora har været med til at styre Argentina landsholdstrøje VM 2018 Cottagers marts til semifinalerne. Han var målhelt igen på torsdag aften, da Fulham løb ud sejrrige med en 1-0-sejr over regerende Bundesliga-mestere Wolfsburg. Fulham vil nu møde med Hamburg i et semi-finale møde i Europa League.

Zamora imponerende show denne sæson har set kritikere opfordre til hans optagelse i Fabio Capello’s engelske hold for Sydafrika.

Den ubesværede angriber syntes Billige VM tøj 2018 til Børn imidlertid rolig, da han blev spurgt af Sky Sports om sine VM-chancer: “Jeg ved ikke, du bliver nødt til at spørge Capello. Det ville være rart at spille i VM, ”

Zamora talte også om hans niggling ankel skade.

Zamora sagde: “Det er lidt stiv, men det er fodbold, vi har så mange spil, du er nødt til at afhente skader, men vi skal skrubbe op, få lidt behandling og knæk på.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *