ANALYSE AF DETALJERNE I FRANKRIGS FODBOLDTRØJER VM 2018

post

Rusland 2018 VM er på vej! Den franske fodboldforening lancerede i fællesskab Frankrig Hjemmebanetrøje VM 2018 og Frankrig Udebanetrøje VM 2018. Kombinationen af ​​elegance og innovation er den nye status af Les Bleus i Rusland i sommer.

I Frankrig repræsenterer landslaget en måde at være på, en levende repræsentation af fransk karakter. Tradition og vitalitet sameksisterer i dette hold, og det samme gør deres fans. Kombinationen af ​​Frankrikes stærke traditioner og fremtidens fortsatte omfavnelse har dannet nutidens kultur i Gallic Rooster.

I 2018 designet det franske team klæder fra hele afdelingen for at opretholde den kulturelle mangfoldighed og roste det evige symbol på national stolthed på moderne måder – blå, hvid og rød. De nationale flag farver er præsenteret i en anden berømt tradition af fransk elegance – den berømte elegante stil. De nye hjemtrøjer reproducerer de blå, hvide og røde farver fra hoved til tå. De delikate strikkede krave vises på knapperne på kraven. Der er hævet nationale maksimeringer – “Liberté, Egalité, Fraternité”.

VM fodboldtrøjer 2018 bruger højtydende strikkede stoffer udstyret med den nyeste Vaporknit teknologi til at øge hastigheden gennem både ydeevne og æstetik. De synlige masker på bryst og ryg er nøjagtigt kortlagt baseret på atlet feber og sveddata for at give optimal åndbarhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *