tackle på fodboldtrøjer med tryk til børn Sandro i åbningsfasen

Borgmesteren i Benevento har slået ud på “scandalous refereeing” i 2-0-nederlaget til Inter. “Det er ikke muligt at tolerere sådan uretfærdighed.”

Le Streghe er ved foden af ​​bordet i deres første serie A-kampagne, men spillede Nerazzurri i lange perioder på San Siro.

Roberto Gagliardini var ikke engang booket til en studs-up tackle på fodboldtrøjer med tryk til børn Sandro i åbningsfasen og Benevento blev nægtet en straf for Andrea Ranocchias udfordring på Danilo Cataldi.

“Pairettos dommerpræstation i går aftes i San Siro var virkelig uklar og skandaløs,” sagde borgmester i Benevento Clemente Mastella.

“Det er ikke længere muligt at tolerere sådan uretfærdighed, eller fortsæt med at se, at VAR har brugt så halvhjertet når det kommer til mindre prestigefyldte hold.

“Niveauet af facetiske kommentarer fra nogle tv-pundits og Liverpool babytøj kommentatorer har nu også nået niveauer, der er utrolige og ikke længere acceptable.

“Hvis det er fodbold, så er det ærligt, at Serie A kun spilles af klubber, der ejes af kinesiske virksomheder, amerikanere og kanadiere, så resten kan spille i deres egen liga.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *