forbeholder Fodboldtøj til Børn sig retten til at gribe ind over for alle dem

Opstillingslisten til 2018-19 Serie B-sæsonen udarbejdes mandag til 19 klubber efter kontroverser og forsinkelser.

Lega Serie B meddelte, at kalenderen vil blive præsenteret i Milano mandag aften og vil have 19 klubber involveret i stedet for de sædvanlige 22.

Deres erklæring bemærkede også, at Lega Serie B “forbeholder Fodboldtøj til Børn sig retten til at gribe ind over for alle dem, der har eller vil opføre sig i ulovlige, ulovlige og skadelige handlinger over for Lega eller nogen af ​​de tilknyttede klubber.”

Imidlertid er det stadig at se, om det italienske fodboldforbund (FIGC) vil komme tilbage.

Sommeren har været helt kaotisk i Serie B, da Bari, Cesena og Avellino alle gik i konkurs og kunne ikke registrere sig for den nye sæson.

FIGC havde forsøgt at modstå ideen om at skære divisionen ned fra 22 klubber til 20, men i går var der et vendepunkt med 19 bogstaver underskrevet af Serie B klubber.

La Gazzetta dello Sport hævder, at arkitekten bag dette var Billige Ronaldo Fodboldtrøje Lazio og Salernitana patron Claudio Lotito.

Det er måske ikke forbi, fordi Catania, Novara, Siena, Ternana, Pro Vercelli og Virtus Entella alle satte i formelle anmodninger om at blive bumpet tilbage til Serie B i stedet for de konkurs klubber.

De har allerede lovet retlige foranstaltninger for at stoppe Serie B-sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *