Sanchez bag Arsenal-sejr i Wengers rekordkamp

Arsene Wenger rundede torsdag aften en milepæl, da han for 810. gang stod i spidsen for Arsenal i den engelske Premier League.

Den franske manager udlignede dermed Sir Alex Fergusons rekord for antal kampe i spidsen for et Premier League-mandskab.

Aftenens modstander var formstærke Crystal Palace, der ikke havde tabt en kamp siden den 5. november, og det skulle da også blive en svær opgave for Arsenal denne kolde aften på Selhurst Park.

Gæsterne satte sig på opgøret fra start og havde igennem hele første halvleg godt styr på hjemmeholdet. Efter 25 minutter blev det også fortjent 1-0, da Crystal Palace-keeper Julian Speroni parerede bolden ud for fødderne af Shkodran Mustafi, der sparkede bolden i kassen.

Efter pausen kom Crystal Palace bedre ud og fik også udlignet kun fire minutter inde i 2. halvleg.

Målet kom ikke overraskende fra Wilfried Zaha, der driblede flot forbi Callum Chambers på venstrekanten og sendte et fladt indlæg i boksen. Her kom Andros Townsend stormende og sparkede bolden i kassen til stor jubel på Selhurst Park. 1-1.

Med en halv time igen tog Alexis Sanchez dog sagen i egen hånd. Først sparkede han tørt Arsenal på 2-1, og kun fire minutter efter modtog han en flot høj aflevering fra Jack Wilshere i dybden bag ved Palace-forsvaret. Chileneren tog på fantastisk vis bolden ned og lagde den dernæst køligt ind bag Speroni til stillingen 3-1.

Wilfried Zaha fik en stor mulighed for at reducere med otte minutter igen, da han kom først på et indlæg tæt under mål. Offensivspilleren ramte dog bolden med skulderen i stedet for hovedet og fik ikke scoret.

Efterfølgende kombinerede Zaha og Palace sig flere gange igennem Arsenal-defensiven og formåede virkelig at få lagt et afsluttende pres på Arsenal. Med to minutter igen gav presset pote, da James Tomkins headede bolden i kassen efter et hjørnespark, og pludselig var spændingen tilbage i opgøret.