Klopp efter sen sejr: Jeg er ligeglad med, om det er fortjent

Liverpool har med sejre over henholdsvis Leicester og Burnley på hver side af nytår hentet seks point på 48 timer. Den seneste sejr blev først sikret på et overtidsmål af Ragnar Klavan, men Jürgen Klopp er ligeglad: han vil bare have tre point. Det fortalte han til ESPN efter kampen mod Burnley, som den tyske manager fandt særlig svær.

– Det var en rigtig svær kamp. Disse kampe er virkelig svære at vinde. Vi gjorde det fantastisk, vejret gjorde det rigtig svært, blæsten og regnen. Burnley gør det rigtig godt, og vi forhindrede dem i at gøre, som de plejer. Fortjente vi at vinde? Jeg er ligeglad. Vi fik de tre point.

Jürgen Klopp havde foretaget hele syv ændringer op til kampen, og sparede blandt andre topscorer Mohamed Salah og playmakeren Philippe Coutinho. Og kampen bekræftede ham i, at han har en stærk trup.

– Jeg kan godt lide rotation, jeg elsker kvaliteten på mit hold, og jeg er rigtig tilfreds. Det var ikke fantastisk fodbold, men det var en fantastisk attitude.

Sejrene over Leicester og Burnely faldt med kun 48 timers mellemrum. Og selvom det var hårdt og krævede rotation, prøvede Jürgen Klopp alligevel noget nyt i det hårde nytårsprogram.

– Seks point på to dage. Det har jeg aldrig prøvet før

Find mere information om fodboldtrøjer til børn, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *