ronaldo tøj Hvorfor de kunne vinde: Bradley er en

ronaldo tøj Hvorfor de kunne vinde: Bradley er en lige så god træner, som der er i MLS, og hans erfaring med at navigere i slutspillet vil være uvurderlig. Holdets belastede angreb, ledet af Carlos Vela, giver dem en chance mod hvem som helst.

Hvorfor de ikke vinder: Deres forsvar er sårbart, i endnu højere grad efter Cimans afgang, og Jordan Harvey er et ansvar på venstre back, som hold som Sporting KC, Seattle og Dallas alle kan udnytte med farlige spillere på højre fløj. LAFC har gjort det for meget til en vane at tabe point på hjemmebane, og har kun opnået ni sejre – lige med Philadelphia for de færreste blandt playoff-holdene. Selvfølgelig tabte LAFC kun én gang på hjemmebane, men lige så vigtige som hjemmekampe er, skal LAFC tjene fuldt ud, mens de er på Banc of California Stadium.

Outlook: LAFC er et farligt hold, men et defekt hold, der vil kæmpe mod de højere frø i Vesten, som kan prale af mere erfaring sammen. En sejr mod RSL i knockout-runderne burde ikke være et problem, men det vil være en stor opgave at slå et formstærkt hold fra Seattle.

6. D.C. UNITED
Odds: 18/1

Hvorfor de kunne vinde: D.C. burde disponere over den Columbus Crewand har vist godt mod både Red Bulls og Atlanta United. Wayne fodboldtrøje Rooney og Luciano Acosta spiller noget af det bedste fodbold i ligaen i løbet af de seneste tre måneder, og de kan give problemer for selv de mest nærige forsvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *