messi trøje børn Jeju United får deres debut i AFC

messi trøje børn Jeju United får deres debut i AFC Champions Leagues knockout-faser, når de onsdag er vært for Urawa Red Diamonds i den første omgang af deres ottendedelsfinale. Det sydkoreanske tøj er oppe mod et hold, der aldrig har nået videre end ottendedelsfinalen siden 2008. Men de vil stadig være klogt i ikke at tage let på Urawa, da det japanske hold var imponerende i gruppe F, idet de vandt den, mens de scorede en forbløffende 18 mål.

Jeju United havde på den anden side brug for en sejr på sidste dag over Gamba Osaka for at snige sig ind på denne etape som gruppe F andenpladsen. Værterne kan være outsiderne til denne, men de vil håbe på at få et godt resultat på hjemmebane inden den anden kamp.

Mødested: Jeju Sports Complex, JejuKick-off: 24. maj kl. 15:00 UTC+9

Shanghai SIPG (CHN) mod Jiangsu FC (CHN)

Denne matchup ser meget spændende ud, da to kinesiske hold møder hinanden i Shanghai SIPG og Jiangsu Suning FC. Værterne, Shanghai SIPG, trænes af AndreVillas-Boas og nåede dette stadie efter at have sluttet som andenpladsen i gruppe F. Jiangsu sluttede på den anden side toppen af gruppe H med en imponerende rekord på fem sejre og et tab .

Men det gør dem ikke nødvendigvis til favoritterne til dette spil, da Jiangsus form på hjemmemarkedet har været dårlig. Mens Shanghai er nummer to på tabellen, ligger Jiangsu langt under på 14. pladsen. Desuden har fodboldtrøje med eget navn begge hold etableret sydamerikanske stjerner som Hulk og Oscar (Shanghai SIPG) eller Ramires og Alex Teixeira (Jiangsu Suning).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *