nødt til at fodboldtrøje med eget navn gøre

Marouane Fellaini var nødt til at ofre et pund på flere millioner pund for at hjælpe med at forsegle sin “drøm” med at flytte til United.

Den belgiske midtbanespiller blev nødt til at fodboldtrøje med eget navn gøre en 11. timers strejke mod Everton og kræve et træk og tage et massivt hit i lommen, hvor han opgav penge, han skulle fra Goodison-klubben til transfer 27,5 m overførslen til Old Trafford for at gøre det før vinduet lukket mandag aften.

Røde havde tilladt en out 23,5 m buyout-klausul at passere i sidste måned, hvilket efterlod fansen forvirrede, da Merseysiders annoncerede gebyret.

Men det består delvis af Fellainis fortabte og betydelige tilføjelser afhængigt af 25-åringen og Uniteds succes i fremtiden.

Det var en neglebidende sidste 24 timer for Fellaini, men han var glad for, at kontakten til sidst blev gummistemplet og en femårig kontrakt forseglet.

”Jeg er meget, meget glad. Det er et stort øjeblik for mig, ”sagde han.

”Jeg ventede længe, ​​jeg har arbejdet hårdt for dette, og jeg er meget glad for at komme med i denne store klub, denne store klub. Jeg håber at gøre alt for denne klub.

”Det er den største klub i verden, så selvfølgelig ville jeg være med i denne klub. Jeg prøvede alt for at komme med i klubben. Det var svært, en meget lang dag. Jeg ventede til slutningen. Jeg kender situationen, men denne dag har været meget lang.

”Da jeg var ung var det en drøm at spille for Manchester United. Nu er jeg her, så jeg prøver at give mit bedste for klubben. Jeg vil vinde trofæer. Det er den manchester united babytøj vigtigste ting. Jeg håber, jeg kan score mange mål.

”Jeg har kendt manageren (David Moyes) i mange år nu, og jeg har meget respekt for hans måde at arbejde på. Da jeg fik muligheden for at arbejde sammen med ham igen, sprang jeg ved chancen.

”At være Manchester United-spiller er noget, som enhver spiller drømmer om, og jeg tror, ​​at jeg kan yde et reelt bidrag til holdets bestræbelser på at vinde trofæer i fremtiden.”

Fellaini er Moyes ‘første underskrift som United manager, men han købte ham først til Everton i 2008 fra Standard Liege til en klubrekord £ 15m.

Belgierens alsidighed på midtbanen vil lægge pres på alle Uniteds maskinrum, og der er ingen tvivl om, at Tom Cleverley, Shinji Kagawa og bestemt Anderson står over for en mægtig udfordring nu den målscorerende magtfulde spiller er installeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *