Med en angribende midtbanespiller eller som en liverpool babytøj

Der blev skrevet mere end en nekrolog fodboldmegastore.com til Manchester United-akademiet i begyndelsen af ​​2016, hvor talentvinden blev opfattet som udtørret.

Men under 18-erne udfordrer til ligatitlen i swashbuckling-stil, mens der er nogle få fra de ældre aldersgrupper, der truer med at tage det næste skridt og håber at gentage indflydelsen fra Marcus Rashford og Jesse Lingard i førstelaget.

Her er nogle at holde øje med i det nye år.

Andreas Pereira
Sendt på et sæsonlån til Granada efter at have foretaget 13 United-optrædener, har Andreas Pereira haft den mest succes af enhver unger med det formål at imponere Jose Mourinho gennem førstelagsfodbold væk fra Old Trafford.

Selvom Granada er nummer to fra bunden i La Liga, har Pereira været en af ​​sidens lyseste gnister, der altid er til stede, siden han debuterede i september.

Hans første mål for klubben kom tidligere i denne måned og var springbrættet til Granadas eneste ligesejr indtil videre denne periode over højflyvende Sevilla.

Med en angribende midtbanespiller eller som en liverpool babytøj vinger fortsætter brasilianeren med at demonstrere den kreativitet, der er slået sammen på Carrington, mens oplevelsen af ​​en nedrykningskamp skulle give en værdifuld oplevelse for at hjælpe ham i hans søgen efter at tage springet til det første førstehold i 2017/18 .

Tahith Chong
En overraskende undladelse fra Youth Cup-startopstillingen på Old Trafford tidligere denne måned gjorde Tahith Chong en øjeblikkelig indflydelse på hans opkomst fra bænken – at finde det øverste hjørne med et kraftigt skud for at bryde dødvandet mod Southampton. Det var en fin strejke, der burde have vundet spillet, men for United slukket to gange bagpå i afslutningsfasen.

Uanset hvad var Chongs præstation endnu en påmindelse om, hvor godt han har tilpasset sig livet i Manchester, siden han ankom fra Feyenoord om sommeren.

Den 17-årige kant er et spændende talent, der er i stand til at låse op for det stramme forsvar, mens hans holdning til træning og den måde, han ser på sig selv væk fra Carrington, giver ham en fordel på et overfyldt felt.

Eksplosivt og med en taske fuld af tricks er Chong næste på linje for en forfremmelse til under-23’erne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *