der Billige Fodboldtrøjer med eget navn udførte sig dårligt

Fredagens internationale handling indeholdt et stort udvalg af spil, herunder: EM-kvalifikationskampe, CONCACAF World Cup-kvalifikationskampe, AFC World Cup-kvalifikationskampe og internationale venskabskampe. Som altid imponerede nogle lande og nogle skuffede. Men hvorfor fokusere på de hold, der Billige Fodboldtrøjer med eget navn udførte sig dårligt, når man kan se på de hold, der så meget stærkt ud? Så lad os tage et kig på de mest imponerende internationale hold fra handlingen den 2. september 2011.

Den 24. august 2011 overhalede Holland World Cup nemesis Spanien for at nå toppen i FIFA / Coca-Cola World Rankings. I går viste Oranje at de tilhørte toppen af ​​aborre, efter at de havde slået San Marino 11-0 i en gruppe E-kvalifikation til EM 2012. Robin van Persie fik hollandsken ud af mærket med et mål i det syvende minut i PSV Stadium. Gunners striker ville fortsætte med at score fire i spillet. Wesley Sneijder og Klaas-Jan Huntelaar begge bagede armbånd, mens Dirk Kuyt, John Heitinga og Georgino Wijnaldum nettede en stykke.

Europæisk kraftværk Tyskland havde ikke noget problem at komme forbi bittere rivaler Østrig i deres gruppe A-kvalifikation til Euro 2012. Tyskerne kom til en flyvende start og ledede 3-0 inden for tredive minutter efter to mål fra Mesut Ozil og en fra Lukas Podolski. Ozil afsluttede sit hat-trick i 47 minutter. Sene mål fra Andre Schurrle (83 ‘) og Mario Gotze (88’) løb scoren op til 6-2. For øvrigt formåede Østrig at score Billige Mbappe Fodboldtrøje to mål på Veltins Arena, Marko Arnautovic og Martin Harnick bagved de to ubetydelige mål for de besøgende. Tysklands let vinde forseglet deres plads i næste somre European Champions, hvor de helt sikkert vil være en af ​​favoritterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *