mange ikke Arsenal babytøj havde forventet

At spille en 5-3-2 formation har den colombianske træner Jorge Luis Pinto sørget for, at Costa Rica har nægtet Edinson Cavani fra Uruguay og Italiens Mario Balotelli i deres åbning af to kampe, og de centrale amerikanere har nu kvalificeret sig til 16 omgang for bare anden gang i deres historie.

Wanchope sagde, at han accepterede, at mange ikke Arsenal babytøj havde forventet, at Costa Rica skulle gøre det godt i en gruppe, der omfattede 2006-mestere Italien, 2010 semifinaler Uruguay og fødestedet for fodbold – England.

“Jeg mener, at vi er realistiske. Vi vidste, at verden ville forvente enten Uruguay eller Italien eller England at gå igennem, det er normalt på grund af historien og alle de faciliteter, som de andre hold har, “sagde den tidligere angriber.

“Når du har talentfulde spillere, og når du arbejder hårdt, har du en chance.”

I mellemtiden viste Wanchope sig uberørt af FIFAs krav om, at syv Costa Rica spillere – fem mere end de sædvanlige to – undergår dopingkontrol efter deres sejr over Italien.

FIFA-direktivet blev slået af Costa Rica Football fodboldtøj til børn med navn Federation og Pinto på lørdag, men Wanchope hævdede, at han ikke var overrasket.

“Det er mærkeligt, men vi er hyggelige og seje. Det er noget, som FIFA altid gør, “sagde han.

“Ikke de rigtige ting, men de gør det. Hver gang de ændrer reglerne eller noget, men de har ret til at gøre det.

“Hvis de har brug for 11 eller 23 til blodprøve, er det ikke noget problem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *