efter at have Billige Liverpool trøje børn scoret play-off-vinderen mod Egypten

Algeriens nyudpegede kaptajn Anter Yahia har afleveret et rallyskrig til sine holdkammerater forud for deres åbning af VM-kampen mod Slovenien på søndag.

Gruppe C møder i Polokwane mod slovenerne kunne uden tvivl være ‘Desert Foxes’ bedste chance for at sikre nogle point, med England og derefter USA venter i en hård pool.

Men Yahia, for altid en nationalhelt, efter at have Billige Liverpool trøje børn scoret play-off-vinderen mod Egypten for at kvalificere sig til finalen, understregede, at hans holdkammerater var mere end klar til at komme i gang.

“Vi har trænet godt, og vi kan ikke vente på kick-off nu,” sagde han. “Kampen er meget vigtig og at starte turneringen godt, vi skal vinde det, det er en afgørende løsning.”

Træner Rabah Saadane har haft en hård tid med sit hold, en 1-0 sejr over De Forenede Arabiske Emirater i weekenden, der går tabt, og går tilbage til deres 4-0-tap til Egypten i halvafslutningen i Afrika Cup of Nations i Angola i januar.

“Hvis træneren er på spids-tæer, har han sine grunde,” anerkendte Yahia. “Han kender hans hold. Han har også erfaring med internationale turneringer. Vi har ikke haft Fodboldtrøjer Børn holdet line-up og vi vil se, hvad han vil sætte på plads. ”

Yahia, der spiller for Bochum i den tyske Bundesliga, tilføjede, at holdets store problem havde været inkonsekvent i at spille personale.

“Før vi spillede UAE, havde vi ikke spillet med vores bedste hold siden Sudan”, da de slog Egypten i play-offen, sagde Yahia, hvis hold gik ned til et ydmygende 3-0 nederlag i venskab mod Irland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *