køb fodboldtrøjer modtog et vågent opkald

Wayne Rooney har kaptajnets privilegier, og det ser ud til, at Robin van Persie har hollandske privilegier i Louis van Gaals trup. Angel di Maria, som var den dyreste af partiet,køb fodboldtrøjer modtog et vågent opkald, da han blev erstattet af Juan Mata i anden halvleg.

Argentineren var spildt fra starten, hans hjørner var elendige og han blev outmusceret af Gylfi Sigurdsson. Di Marias assistent til Ander Herrera’s mål skulle ikke skjule endnu en dyster visning, og den frygtløshed, han besidde i Real Madrid sidste sæson, er blevet mindre.

Han er også ved at løbe tør for undskyldninger. Fra venstre på en midtbane tre for anden gang i en uge, underpresterede han dårligt igen.

Herrera skal være en regelmæssig
Hans udstødelse forvirrede supportere, og Ander Herrera messi fodboldtrøje børn bekræftede opfordring til, at han gendannes til Uniteds startlinje i denne uge.

Bortset fra sit udsøgte mål hos Swansea, bragte han kontrol, drivkraft og svaghed til Uniteds midtbane mod hårdtarbejdende modstandere.

Dette var den første Premier League-udekamp, ​​som Herrera startede i siden hans afvigelse på West Brom i oktober. Den elendige halvdel var delvis ned til spanjolen, der vendte tilbage fra en skade, og på Liberty Stadium var han lige så lys som Uniteds rødfarvede skjorter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *