kvalificere Fodboldtøj til Børn sig til turneringsfinalerne

Gruppe H-ledere England står over for et must-win-spil, da de er vært for Montenegro i den afgørende 2014-VM-kvalifikation, mens de søger at optage første triumf over en top 4-side i kvalifikationskampen. Deres modstandere ankommer til Wembley alvorligt svækket, men fast besluttet på at give deres alt i, hvad der uden tvivl er den største kamp i landsholdets historie.

Mange troede, at England ville lette af til World Cup kvalifikation efter nogle lovende skærme ved Euro 2012, men de tre løver kunne ikke helt leve op til forventningerne. Mens han imponerede over Moldova og San Marino, spillede de to svageste sider i gruppen, Roy Hodgson’s mænd, fire træk i Billige Hazard tøj til børn så mange kampe mod Montenegro, Ukraine og Polen, deres rivaler for de to øverste steder i gruppen. Og mens England går ind i de sidste to spil et punkt klart øverst og stadig ubesejret, er det klart, at de bliver nødt til at tænde stilen, hvis de endelig skal bryde den barre runde. I mellemtiden har også værterne haft et ekstra motiv til at imponere fredag ​​aften, da de ikke har besejret Montenegro i den foregående kvalifikationskampagne. Fraværet af en højprofileret angriber var smertefuldt tydelig i den store træk mod Ukraine, men de tre løver skulle være langt mere farlige foran, da Wayne Rooney og frie scorer Daniel Sturridge vender tilbage til siden. Theo Walcott, Glen Johnson, Ashley Cole og Aaron Lennon fortsætter med at gå glip af, men England skal alligevel have tilstrækkelig kvalitet til at afværge stærkt svækket Montenegro, med hjemmevinde tilgængelig på 4/9.

Med landet som uafhængig af Serbien i 2006, har Montenegros landshold udviklet sig meget i de tidlige år af dets eksistens. Mens de kæmpede i VM-kvalifikatørerne i 2010, viste de modige Falcons en stor forbedring i den foregående kvalifikationskampagne, med to trækker mod England det perfekte bevis. Og i deres tredje kamp med kvalificeret kampagner har Branko Brnovics side en anstændig chance for at kvalificere Fodboldtøj til Børn sig til turneringsfinalerne, selvom deres placering ikke er så god som den var tre kampe siden. Montenegro har siden optaget to træk og tabt 4-0 hjemme til Ukraine, men at være ét punkts ledelse af lederne England og bundet på point med andenplaceret Ukraine, er der intet tabt lige endnu. Ikke desto mindre er de modige falke blevet ramt af en ægte skadekrise foran den vigtigste kamp i holdets historie, og det er ikke som om de har en anstændig erstatning for fraværet. Det betyder, at folk som Mirko Vucinic, Mladen Bozovic, Milorad Pekovic, Vladimir Bozovic og Marko Basa vil blive meget savnet, men mindst Stevan Jovetic og Miodrag Dzudovic har genoprettet deres respektive lidelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *