køb fodboldtrøjer I det seneste afsnit af Bundesliga Connection diskuterer

køb fodboldtrøjer I det seneste afsnit af Bundesliga Connection diskuterer DW Sports-korrespondent og tysk fodboldekspert Kres Harrington de seneste nyheder omkring Borussia Dortmund og stjerneangriberen Erling Haaland. Han nedbryder også titelræset og forbinder Bundesligaen med AFCON i 2021! Kun på #SLPodcast!

Har Dortmund afbrudt deres forhold til Haaland? Find ud af det ved at klikke på podcast-afspilleren nedenfor!

Efter en suveræn 5-1 sejr over Freiburg i fredags, har Dortmund lukket hullet til de førende Bayern München til seks point. Haaland var også med på mållisten igen og fik en afslutning i kampen.

Højrebacken Thomas Meunier tilføjede to mål, og Mahmoud Dahoud afsluttede den femstjernede præstation.

Men alle gode ting har en tendens til at have et negativt modstykke, som Haaland har afsløret! Den 21-årige kom for nylig ud og sagde, at Dortmund og klubben lægger pres på ham for at bestemme sin fremtid.

“Alt, jeg vil gøre, er at spille fodbold,” forklarede Haaland under et interview.

For at lytte til hele diskussionen skal du klikke på podcast-afspilleren ovenfor eller finde den på din yndlingspodcast-afspiller.

SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsPlayer.fmIONO.fm
Bemærk: Afspilleren er som standard lav for den mindst mulige fc barcelona babytøj downloadstørrelse. Du kan justere den til forskellige kvaliteter, som vil ændre filstørrelsen. Du kan lytte til det nu, eller downloade showet og lytte til det, når du vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *