fodboldtrøjer med tryk til børn Det ghanesiske landshold anklaget

fodboldtrøjer med tryk til børn Det ghanesiske landshold anklaget for at hoppe i vandet for at vinde en straf, som Black Stars eliminerede Bafan Bafan for fra kvalifikationsprocessen til 2022 FIFA World Cup, reagerede tilsyneladende på hans partis sejr.

Klik på minigalleriet ovenfor for at se billeder af hændelsen!

Inden søndagens krise var Ghana nødt til at slå Bafan for at kvalificere sig til Qatar World Cup playoffs næste år.

I første halvleg blev Leicester Citys forsvarsspiller Daniel Amartey dømt af den senegalesiske dommer Maguette N’Diaye til at blive dømt i kabinen, en beslutning som fodboldverdenen ikke kunne lide.

Journalister fra hele verden protesterede mod udfordringen fra søndagens kamp, ​​mens SAFA afslørede, at en officiel klage var blevet indgivet af både FIFA og CAF efter tabet af Bafana 1-0.

Anfører Andre Ayew, som gav et efterfølgende straffespark, fordoblede det direkte spark ved at insistere på, at afgørelsen ikke kun var korrekt, men at Ghana kunne få flere straffe i løbet af kampen.

I mellemtiden besluttede Amartey, spilleren, der vandt straffen, at skrive på sin Instagram-historie: “Tak, Gud,” angiveligt som svar på hans partis sejr.

Daniel Amartey, der vandt et straffespark fra Ghana i nat på en instagram for halvanden time siden. pic.twitter.com/aRpttsjmmV

Ghana er et af seks afrikanske lande, der allerede har manchester united babytøj kvalificeret sig til tredje runde, og sydafrikanske fodboldfans venter nu spændt på svar fra de kontinentale og internationale styrende organer for sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *