Juelsgård: Hårdt arbejde for hinanden er nøglen til sejr mod OB

AGF møder fredag aften OB på udebane i Superligaen, og her ser aarhusianernes Jesper Juelsgård frem til et opgør, hvor de kan tage en stor del af game-planen fra de øvrige kampe på denne side af vinterpausen med sig.

Det fortæller han i et interview med AGF’s hjemmeside, hvor han peger på, at taktikken nok kommer til at minde om den, man har brugt i de første kampe i foråret.

– Det bliver nok lidt det samme som, der er blevet arbejdet på før de første fem kampe i denne halvsæson, hvor det egentlig er gået godt, synes jeg. Vi har stået solidt, og vi er kommet frem til de chancer, som skal til for at vinde. Men så handler det også om, at vi får scoret, og at vi bliver ved med at arbejde for hinanden. Det er det, som gør, at kampene kan tippe over til vores side, lyder det fra Juelsgård.

Han har desuden også et bud på, hvordan kampforløbet mod Odense bliver. I hvert fald indenfor de første minutter af kampen, hvorefter man må se kampen an.

– Det er lidt det samme, som de her kampe med forbehold for banen. Jeg ved ikke, hvordan banen ser ud i Odense, men vi skal ud og mærke kampen an i de første 5-10 minutter. Gerne på deres banehalvdel, hvor vi må se, hvordan det udvikler sig. Men vi skal gå hårdt til den og stå kompakt og arbejde for hinanden, så er jeg sikker på, at vi nok skal få de chancer, der skal til for at score, siger AGF-forsvareren.

Kampen mellem OB og AGF spilles fredag klokken 19.00, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Find mere information om fodboldtrøjer til børn, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *