2018-03-21 20:26 FIFA-topchef erkender: ‘Dansk’ VM-stadion stærkt forsinket

Der er under tre måneder til, at VM i Rusland går i gang, men der er stadig en hel del, der mangler at komme på plads før man kan tage stadionet i Samara i brug. Det er her Danmark skal spille kampen mod Australien.

Det er FIFA’s turneringschef Colin Smith, der har fulgt situationen med Samara Arena tæt i løbet af byggeriet. Han fortæller ifølge Sky Sports, at der har været en række vanskeligheder i de seneste måneder, som har været med til at få myndighederne til at presse på for at få stadionet klar til turneringsstart.

– Vi har talt om forsinkelser i løbet af projektet med stadionet i Samara. Selvom der er blevet indhentet en del, så er vi stadig bagud, og der er en enorm mængde arbejde, der skal gøres, siger Smith.

Han peger desuden på, at han havde regnet med, at man har fået indhentet meget mere, men at det vigtigste trods alt udelukkende handler om at have det på plads i tide, så de kan bruge stadionet.

Udover Danmarks egen kamp, så skal også Ruslands kamp mod Uruguay spilles på stadionet i Samara samt en ottendedelsfinale og en kvartfinale spilles på det stadion, der endnu ikke er færdig.

Kampen mellem Danmark og Australien spilles 21. juni, og det er danskernes anden gruppekamp.

Find mere information om Billige Fodboldtrøjer, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *