Imidlertid spillede en anden halvt Danmark landsholdstrøje VM 2018 stedfortræder

Blues midtbanespiller Joe Cole indrømmer at han ikke er sikker på at gøre Englands sidste hold til VM-finalen i sommer.

Cole udholden en frustrerende, skadesbeskadiget klubkampagne, og blev hovedsagelig brugt som en erstatning i ligaindløb af manager Carlo Ancelotti. Den tidligere Hammers-vinger lavede skåret til Fabio Capellos 30-mands foreløbige hold og nu venter han på at gøre 23-man-festet.

Imidlertid spillede en anden halvt Danmark landsholdstrøje VM 2018 stedfortræder Cole en vigtig rolle i Englands overbevisende 2-1 sejr over Japan i Østrig i søndag, hvorefter han sagde: “Har jeg nogen nerver? Du skal være pragmatisk om det.

“Jeg kom her for ti dage siden for at prøve at nyde min tid her igen, træne godt, og det er i lederens hænder om holdet.

“Der er mange spillere, der håber, mange spillere har en god sag. Men uanset hvad der sker, er vi helt rigtige bag England og forhåbentlig er det vores tid.

“Har jeg gjort nok? Jeg vil ikke gå ind i det. Jeg havde en god finish til sæsonen, jeg begyndte ikke, men jeg havde en indflydelse, der kom ud af bænken.

“Jeg kom her og gjorde min ting, og jeg har nydt det,Billige VM trøjer fordi det har været så lang tid. Kroatien var mit sidste spil, og jeg endte med ti sting i mit hoved. Det er bare rart at være tilbage omkring gutterne, og det føles godt.

“Jeg ved ikke, hvad jeg vil gøre på tirsdag. Jeg har aldrig været i denne position. Jeg ved ikke. Det er en sjov atmosfære. Der er ikke noget du kan gøre.

“Vi har gjort alt, hvad vi kan gøre, vi har trænet hårdt, alle har haft en fremragende uges træning, og det er alt, hvad du kan gøre. Jeg vil vågne op, få min morgenmad og derfra, “afslørede den 28-årige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *