han har vundet fodboldtrøjer børn med både Milan og Real Madrid

Meget hård trækker for italienerne, da Juventus har Manchester United og Valencia, Napoli ansigt PSG og Liverpool, Roma har Real Madrid og Inter med Barcelona og Tottenham.

Tegningen til Champions League-gruppefasen blev afsluttet i Monte Carlo i aften, med fire italienske klubber involveret.

Kampe i gruppeplanet løber fra 18-19 september til 11-12 december.

Juventus sætter som en af ​​favoritterne, der kommer så tæt i de seneste år fodboldtrøje med eget navn og underskrevet Cristiano Ronaldo fra Real Madrid, selv om deres sidste triumf var for 22 år siden.

De vil have nogle kendte ansigter på show, da Paul Pogba og Cristiano Ronaldo står over for deres tidligere klubber.

Roma nåede semifinalen sidste sæson, slået kun smalt af Liverpool efter at have elimineret Barcelona i et episk comeback.

Denne gang står de over for en anden spansk gigant – tre gange i træk vindere Real Madrid.

Carlo Ancelotti vil føre Napoli i en konkurrence, han har vundet fodboldtrøjer børn med både Milan og Real Madrid, mens 2010 Diskant vindere Inter er tilbage i Europas mest prestigefyldte klub turnering.

Han får står nok den hårdeste gruppe af alle mod Paris Saint-Germain (en af ​​hans tidligere klubber, og den nuværende hjem af Gigi Buffon), sidste års semifinalister Liverpool og Crvena Zvezda / Red Star Belgrade.

Inter er tilbage i efter et par år i ørkenen og kastet lige ind på den dybe ende med Barcelona, ​​Tottenham Hotspur og PSV Eindhoven.

Keylor Navas blev kåret til Champions League målmand af sæsonen, og slog Italiens Gigi Buffon og ex-Roma-skudstopper Alisson Becker.

Hans Real Madrid holdkammerat Sergio Ramos blev opkaldt forsvarer af sæsonen, Luka Modric midtbanespiller og Cristiano Ronaldo (fraværende) den forreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *