første afskedigelse af fodboldtrøjer børn sin karriere hos Inter

Walter Mazzarri mener, at Torino er på rette spor, og at hans tid på Inter blev “evalueret forskelligt” med gavn for eftersyn.

Den starter kl 19:30 i UK (18.30 GMT), klik her for en kampvisning.

“Efter nederlaget til roma understregede jeg til de spillere, som vi skal bygge på den anden halvdel, og den overlegne besiddelsesstatistik mod et hold, som alle ved, kan scorer fra en eller to chancer,” sagde coachen på sin pressekonference.

“Den holdning, mentalitet, organisation og holdånd, vi viste, var alle vigtige, men desværre savnede vi resultatet. Hvis vi i fremtiden spiller den måde, vi gjorde i anden halvleg mod Roma, vil vi ikke miste mange kampe. ”

Dette er en tilbagevenden til San Siro for Mazzarri, der oplevede den første afskedigelse af fodboldtrøjer børn sin karriere hos Inter i november 2014.

“Jeg spillede et uendeligt antal gange på San Siro, både som modstander og vært. Selvom tingene gik en bestemt måde, og alle ved hvorfor, er det altid en fornøjelse at vende tilbage og sige hej. Jeg har altid haft en god rapport med Inter fans i Curva.

“Nogle gange i livet går vi ind i situationer, der er større end os alle, for eksempel en klub, der skifter fra en æra til den næste. Tid var venlig at min stave der og se tilbage Jeg tror, ​​at mange vurderede det anderledes end den måde, de gjorde i øjebliksvarmen. Jeg lærte af erfaringerne.

“Luciano Spalletti er en fin coach og har et velbygget team. Vi er nødt til at spille vores spil og få dem så mange problemer som muligt. ”

Daniele Baselli har sluttet sig til skadeslisten med M’Baye Niang (som blev ramt i øjet ved en fodbold under træning), Lyanco og Vittorio Parigini.

Cristian Ansaldi vender tilbage fra ansigt til ansigt til fodboldtrøjer til børn hans gamle klub, mens Armando Izzo og Lorenzo De Silvestri har rystet baner.

“Måske har Simone Zaza og Roberto Soriano ikke 90 minutter i dem endnu, så med substitutioner, der spiller så stor del i moderne fodbold, må jeg overveje fitnessniveauer omhyggeligt.

“Andrea Belotti kommer tilbage til den tornado, som jeg vidste. Han kan score eller ej, afhængigt af holdet og hændelserne, men forestillingen er der.

“Jeg prøvede Zaza begge som en erstatning for Belotti og som en supportspiller, da han kan opfylde en eller anden rolle. Det er vigtigt og kun rigtigt at have konkurrence om steder, så den der er i den bedste form og har den rigtige holdning i træningen, vil spille. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *