Fredagens rygtebørs (opdateret): Roma bejler til Mario Balotelli

Vi har samlet dagens bedste transferrygter til dig lige her.

Luke Shaw fra Manchester United til Barcelona
Note: Den spanske storklub er interesseret i at leje Luke Shaw i Manchester United. Venstrebacken har ikke formået at imponere José Mourinho i Manchester-klubben, og han har flere gange fået kritik af den portugisiske manager.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Mario Balotelli fra Nice til Roma
Note: Italienerens agent har berettet om interesse fra et par Premier League-klubber, men også Roma er interesserede i angriberen, som har kontraktudløb efter denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Martin Dubravka fra Sparta Prag til Udinese
Note: Den tidligere Esbjerg-målmand håber på at kunne gøre sin lejeaftale i Newcastle permanent, men italienske Udinese følger også den slovakiske landsholdsspillers situation.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Chronicle

Willian fra Chelsea til Manchester United
Note: Juan Mata har fået mere spilletid under José Mourinho, end mange havde forventet, da portugiseren satte sig i trænersædet på Old Trafford. Nu vil Mourinho dog af med den 30-årige spanier og har udset sig Willian som den oplagte erstatning.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Thomas Tuchel til Paris Saint-Germain
Note: Den tidligere Dortmund-boss har været et varmt navn i både Bayern München og Arsenal, men nu står han klar til at blive Unai Emerys afløser i Paris Saint-Germain fra næste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Antoine Griezmann fra Atletico Madrid til Juventus
Note: Juventus har planer om at forstærke offensiven i næste sæson. Derfor er franske Griezmann blevet klubbens ultimative transfermål til sommer. Også FC Barcelona og Manchester United har været meldt interesseret i angriberen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Sokratis Papastathopoulos fra Borussia Dortmund til Arsenal
Kilde: Arsene Wenger vil forstærke sig i midterforsvaret og planlægger derfor at gå efter grækeren. Den 29-årige forsvarsspiller har dog også været sat i forbindelse med Chelsea, Manchester United og Juventus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *