Dele Alli sender Chelsea – i krise

Søndag eftermiddag spillede Chelsea og Tottenham i Premier League en hidsig og tempofyldt topkamp, som de ofte er. Inden opgøret var Chelsea fem point efter Tottenham i stillingen og dermed fra den eftertragtede fjerdeplads i verdens største fodboldturnering.

Chelsea fik en god start på opgøret, efter Hugo Lloris kom meget skidt ud i feltet, og dermed kunne Morata flot headede bolden ind i det tomme mål. Det var dog ikke den eneste gang, at en målmand så skidt ud i kampen. For da Christian Eriksen scorede til 1-1 sad bolden næsten midt i målet. Skuddet var hårdt og knækkende lidt i luften, men den 36-årige og blot 186 cm høje Willy Caballero så ikke godt ud – måske havde den skadede og næsten 2 meter høje Thibaut Courtois taget forsøget fra danskeren.

Efter en times spil så Caballero bedre ud, da han flot reddede venstrebensforsøget fra Heung Min-Son. Dette blev startskuddet til fire vanvittige gode minutter for Tottenham og Dele Alli. Sidstnævnte endte med at score to gange i denne periode, hvor den første scoring var den flotteste. En lang aflevering fra Eric Dier tog Alli flot ned og afsluttede i en bevægelse – via indersiden af stolpen. Målet til 3-1 kom efter et kontraangreb af Chelsea.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer til børn.