Billige Fodbold Babytøj England er bare to kamper unna VM-finalen

Billige Fodbold Babytøj England er bare to kamper unna VM-finalen. Gareth Southgates side beseiret Colombia på den harde måten og vant en straffesparkkonkurranse for å sette opp et møte med Sverige i kvartfinalen. Det er en mulighet som Southgate aldri kunne ha sett for seg .

Nederlaget mot Belgia i det siste gruppespillet har faktisk vært veldig positivt for England. Spillerne vil ikke være redd for at noen av motstanderne deres står i veien for finalen. Bør England beseire Sverige, vil de møte enten Kroatia eller Russland. Det er der den sanne testen vil ligge, med enten Frankrike, Brasil, Belgia eller Uruguay som venter, men alt kan skje i en 90-minutters kamp. Fabregas på Maguire Flere av Southgates spillere har imponert i Russland, spesielt John Stones , Harry Kane og Kieran Tripper. Og en annen spiller som nyter en fin turnering er Leicester City-forsvarer Harry Maguire. Maguire debuterte først i 2017, men han har vært en av Englands beste utøvere i Russland. Hans innsats har fått øye på Cesc Fabregas, som fantasert om 25-åringen i sin spalte for Telegraph.

Den spanske midtbanespilleren mener Maguire bare har sparket i gang siden den gang.

Det mest konsistente laget vinner og de mest defensivt kompakte lagene med de beste ideene gjør det bra, ”skrev Fabregas.

John Stones kommer alltid ut med ballen og liker å spille, og Harry Maguire det samme.

Ialways likte Maguire siden Chelsea spilte mot ham mens han var sammen med Hull på Stamford Bridge.

Jeg har alltid holdt øye med ham siden det spillet. Han var veldig god, trygg.

Han kom ut med ballen og hadde personlighet. Han kan spille, han kan forsvare. Han er ikke treg, han er god med hodet.

Jeg kunne fra den dagen føle at han ville gjøre det bra, og jeg er glad for at han viste meg rett.

Han tar risiko og prøver å bryte linjene. Jeg liker juventus tøj børn denne typen spillere. ”Maguire er akkurat den typen forsvarer England har savnet i noen år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *